Ook Koningsdag zal dit jaar anders dan anders worden. De Oranjebond heeft een leuk Koningsdagthuis alternatief programma.

Nu dachten wij zo: als je alle 15 Wilhelmuscoupletten hebt gezongen (tijd zat :)) en het digitale kleedje is leegverkocht dan zou je dat kleedje en de dag weer kunnen vullen met allerlei lekkere dingen en ga je voor een soort van picknick. Een soort van high tea maar dan op z’n Achterhoeks.

Het Keunenhuiskoningsdag hartig en zoet pakket. Anders dan anders, zo Smaak-van-de Achterhoek-lekker!

Of dek de tafel feestelijk en serveer een 4 gangen Achterhoeks aspergemenu met oa de helleveeg en als voorgerecht het groene & paarse asperge-schilderijtje

Maak dit jaar er thuis een koningsfeest van ….. met het Keunenhuis&vriendenpakketten met GiesZ lekkers. Je steunt ons en de Keunenhuis betrokken leveranciers er enorm mee #supportyourlocals.

Koningsdag programma-aanvulling:

Tussen 11.00 en 15.00 uur kan bij het Keunenhuis het bestelde pakket opgehaald worden.We ontvangen je buiten met een kuier-koffie (of ander drankje-to-go) en een koekhap :). Met dit of een ander drankje-to-go kun je eventueel een rondommetje Keunenhuis maken en ondertussen worden de laatste kraakverse items in jouw pakket gedaan. Om 16.00 uur toost je thuis op de koning met de speciale Koningscocktail met een vlinderstrikje.

Van beide opties is maar een beperkt aantal voorradig: op=op.

Bestellen, vragen of opmerkingen? 06 53802787

keunenhuis-pakket-2020-thuis-box-koningsdag

X