Slide Keunenhuis vooraanzicht keunenhuis mask keunenhuis mask

Het Keunenhuis
een culinaire proeftuin

Het Keunenhuis, op een prachtig Natuurmonumenten landgoed in Winterswijk, is ‘van kop tot kont’ gerestaureerd en geschikt gemaakt als de culinaire proeftuin van Nel Schellekens.

TAFELEN BIJ NEL   

Op vrijdagavond, zaterdagavond (start 18.30 uur) en zondagmiddag (start 12.30 uur) ontvangen we individuele gasten die gereserveerd hebben voor “Tafelen bij Nel”.

Nel kookt vanaf haar kookaltaar een veelgangen-proeverijmenu uiteraard rekening houdend met vooraf doorgegeven (di)eetwensen. Kleine gerechtjes & hapjes, van alles wat, heel divers. Henk schenkt er een glaasje bij.
Gasten zitten of direct aan het kookaltaar of aan aparte tafels vlakbij het altaar. Er wordt desgewenst toelichting gegeven op wat er gedaan wordt. Het is een avond- cq middagvullend culinair programma. Ruime tafelzetting, beperkt aantal gasten, ontspannen en gloepensgezellig. Er kan, als men wil, rondgekeken worden in het Keunenhuis en er wordt het e.e.a. verteld over wat er gebeurd is en wat er te gebeuren staat.

De kosten zijn € 67,50 p.p. excl. drankjes.
Uitsluitend op reservering.

 Het Keunenhuis heeft heel veel ruimte en een uitstekende ventilatie.

We hopen je spoedig in het Keunenhuis te verwelkomen.
Zie  Blog ‘Nieuws culinaire proeftuin Keunenhuis’

SONY DSC

Keunenhuis
erfgoed cultuur en natuur

Het Keunenhuis ligt op een Natuurmonumenten landgoed in het magnifieke kleinschalige landschap van Winterswijk. Het is van grote cultuurhistorische waarde omdat het geheel nog in originele en complete staat is: een prachtig cultuur- en landschapsmonument in een fantastisch panorama. Het eeuwenoude erf van het Keunenhuis omvat een authentieke scholtenboerderij, een streekeigen schoppe (schuur)…

Lees meer over het Keunenhuis...>
Het Keunenhuis Nel Schellekens

Culinaire proeftuin
naar het idee van Nel Schellekens

Nel Schellekens wil iedereen die het maar horen, zien én weten wil inspireren om tot, zelf besloten en zelf ervaren, doordachte keuzes te komen omtrent voeding. Volhoudbaar en in een korte keten landschap-op-het-bord-keuken waarin 0% waste-100% taste, streek en samenwerking centraal staat.

In samenwerking met Natuurmonumenten is het plan opgepakt om van Het Keunenhuis in Winterswijk Woold de culinaire proeftuin van de Nels 0% waste keuken te maken.

Lees meer over de proeftuin...>
keunenhuis-s-morgens-dauw-2-koeien-4-mb-bijgesneden

Te gast zijn in het Keunenhuis?

Een ‘proeftuin’ is een plaats waar nieuwe dingen worden uitgeprobeerd. En dat is wat Nel doet; altijd bezig met nieuwe dingen ontdekken en uit proberen. Samen met bijzondere boeren, burgers & buitenlui bezig om te kijken hoe het ook zou kunnen en dat laten meemaken aan iedereen. Het Keunenhuis is geen regulier restaurant waar je zomaar kunt binnenlopen; alles gaat op reservering. Zo is het bv mogelijk op menig vrijdagavond, zaterdagavond ( 18.30 uur) en zondagmiddag, (12.30 uur) op individuele reservering om te komen “Tafelen bij Nel”. Zie agenda.
Reserveer telefonisch via 0543 513133 / 06 538 027 87 of klik op onderstaande link om per mail te reserveren.

Reserveren per mail ...>

"Soms moet er wrijving zijn om iets glans te geven..."

Dingen gaan niet vanzelf, soms moet je een stap terugdoen
om vervolgens drie stappen vooruit te maken.

X