september, 2021

12sep10:3016:00Appeltje voor de dorst

Evenement details

Deze dag, van 10.30 tot 16.00 uur, alles maar dan ook alles over appels & peren en wat er nog meer in boomgaarden groeit! Over aanplant, snoeien, het belang van oude rassen, insecten, de verwerking etc. In stands verdeeld over het Keunenhuis-erf zijn er bijzondere specialisten die u graag informeren.

Heeft u zelf een overschot aan appels en/of peren?Laat ze persen! De Achterhoekse sappers staat op het terrein en perst ter plekke. Dit moet wel op aanmelding via de site van de SapPers 

Meer info over het Appeltje-voor-de-dorst-initiatief en de deelnemers> EETBAAR ERF appeltje voor de dorst en de flyer

Wat staat er nog meer op het programma:

-De “t liekt wal HHB” bakwedstrijd! Maak jij het allerlekkerste baksel waarin appel en/of peer is verwerkt? Doe dan mee aan de wedstrijd, lever jouw bakcreatie af in de “t liekt wal HHB”-baktent op het terrein en laat het jureren door o.a. Nadia Zerouali!  Lees hier meer (klik)

-Laat je dat bakken liever aan anderen over? Kom dan vooral om van alles te proeven! Er is aanbod van allerlei heel bijzondere, fruitige gerechtjes & drankjes. Gezellig en lekker genieten van het eetbaar erf!

-demo’s fruit 0% waste, 100% taste #vanschiltotpit #vankoptotkont

-en meer fruitig vertier. Het wordt een heerlijke dag! Kom ook*!

Er worden munten verkocht waarmee u kunt proeven, aan demo’s kunt meedoen etc.

*Door de covid19-eisen is het kleinschalig van opzet. Om het terrein op te mogen gelden de coronaregels zoals opgesteld door de Rijksoverheid. Dit betekent o.a. een coronacheck en dat je je bezoek *vooraf moet aanmelden. Dit kan per mail: info@nelschellekens.nl

Meer info: bel 06 53802787

Meer

Tijd

(Zondag) 10:30 - 16:00

X